Makelaardij Sisters
Makelaardij Sisters

Nieuwe collega!

Even voorstellen!

 

Mijn naam is Daniëlle Westerbeek (30)  en woonachtig in Stadskanaal. Per 2 mei 2022 werk ik als office manager bij Sisters Makelaardij.

Ik heb inmiddels 8 jaar werkervaring in de hypotheekbranche en beschik over alle WFT-diploma’s. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, gebruik ik om de nieuwe func­tie van office manager vorm te geven. 

Bij Sisters Makelaardij verbreed ik mijn kennis op het gebied van hypotheken en doe ik ervaring op in de makelaardij. Daarnaast voer ik administratieve werkzaamheden uit, neem de telefoon aan, en beheer de agenda en social media. Ik vind het heel leuk om Janneke en Marjan te ondersteunen.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

 

 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Indrukwekkende mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet 3 maakt van uw website een bijzonder en onderscheidend instrument. 

Schitterend design.

Housenet 3 biedt een hele serie van baanbrekende en onderscheidende websitedesigns. We hebben zowel de voor als de achterkant compleet opnieuw ontworpen en voorzien van de allernieuwste technologieën. 

We horen graag van u!

Klik op de knop contact om uw gegevens achter te laten, of bel met 026-20 20 116.