Hypotheken

Woning kopen? Weet wat je kunt lenen!

De huizenmarkt gaat op en neer en daarmee ook de rentes van hypotheken. Het is altijd prettig om te weten hoeveel je kunt lenen als je een huis wilt kopen. Of je nu een starter bent, je groter wilt wonen met je gezin of juist als oudere een kleinere woning wilt betrekken, met een uitgebreide portefeuille aan hypotheekverstrekkers heeft Sisters Assurantiën voor elke situatie een passende hypotheek.

Hypotheekadviseur Stadskanaal 

Ik, Marjan Kruiter-de Vries, ben de drijvende kracht achter Sisters Assurantiën in Stadskanaal. Als gediplomeerd hypotheek- en verzekeringsadviseur met ruim 25 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe de hypotheekwereld in elkaar steekt. Met de eerste de beste hypotheek neem ik geen genoegen. Dat doe ik pas als ik zeker weet dat ik voor jou de beste lening heb berekend. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat ik jouw belangen deskundig behartig.  

Voordelen hypotheek afsluiten bij Sisters Assurantië

• Onafhankelijk hypotheekadviseur
• Aangesloten bij HypotheekCompany
• Portefeuille met meer dan 25 topaanbieders
• Scherpe starterstarieven
• Buiten kantooruren én op zaterdag bereikbaar
• Snel een afspraak: op kantoor of op locatie
• Service tot het laatste moment, ook begeleiding bij de notaris

Plan een afspraak

Wil je een hypotheek afsluiten of je huidige hypotheek laten bekijken? Bel Marjan, onze hypotheek- en verzekeringsadviseur, via 0599 – 650232 of vul het contactformulier in, zodat zij op korte termijn een afspraak met jou kan inplannen.
 

 

Meer informatie over werkwijze:

Vermogen Opbouwen

Risico's Afdekkenhttps://hayweb.blob.core.windows.net/public/rxkjio/1/DVD Hypotheken.pdf

Hypotheken

Dienstwijzer van Sisters Assurantiën

Privacyverklaring