Makelaardij Sisters

Sisters Makelaardij & Assurantiën in Stadskanaal is in 2014 opgericht door de zussen Janneke de Vries en Marjan Kruiter - de Vries. Het was zeker geen gemakkelijke periode om je op de woningmarkt te willen vestigen. De hele markt lag op zijn gat. Maar als je echt iets wilt, dan ga je daar voor!

 

Makelaardij en hypotheken

Een uitdaging gaan wij niet uit de weg. In de afgelopen jaren hebben we vele uiteenlopende woningen mogen verkopen. Prachtige woonboerderijen, statige herenhuizen, luxe penthousen en mooie starters- en vrijstaande woningen. We wijzen nooit een woning of hypotheekaanvraag af. Met onze actieve strategie, deskundigheid en vastberadenheid zijn we in staat om elk huis te verkopen en vinden we altijd een passende hypotheek voor jou. Dat is onze kracht!

 

Makelaar en taxateur

Ik, Janneke, ben makelaar en taxateur. Om mijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, ben ik aangesloten bij VBO Makelaars, de branchevereniging voor makelaars en taxateurs. Je kan bij mij terecht voor aankoop- en verkoopbegeleiding en gevalideerde taxatierapporten. Ik ga met je mee naar bezichtigingen en sta ook voor je klaar als er belangstelling is voor jouw woning.

 

Hypotheek- en verzekeringsadviseur

Bij Sisters Makelaardij & Assurantiën ben ik, Marjan, de hypotheek- en verzekeringsadviseur. Daarnaast beschik ik ook over het diploma voor makelaar. In mijn hypotheekportefeuille zitten ruim 25 hypotheekverstrekkers. Dat biedt voordelen. Naast onafhankelijk advies heb ik altijd een passende hypotheek voor jou!

Starterskorting

Voor starters hebben we een hele mooie korting om een woning te kopen. Deze korting bieden we als je het gehele traject van aankoopbegeleiding tot het afsluiten van een passende hypotheek door ons laat uitvoeren. Voor, tijdens en na het traject adviseren we je graag over de mogelijkheden. Met de juiste begeleiding zijn er ook voor starters zeker kansen om in het bezit te komen van een eigen woning.

 

Plan een afspraak

Heb je een mooie woning gezien? Wil je je eigen woning in de verkoop zetten? Ben je op zoek naar een passende hypotheek? Of wil je juist je bestaande hypotheek omzetten? Bel 0599 – 650232 of vul het contactformulier in, zodat wij op korte termijn een afspraak met jou kunnen inplannen.

Benieuwd naar ons woningaanbod?
Bekijk onze pareltjes!

 

 

 

 

Op onze website maken wij gebruik van Google Analytics.