Sisters Makelaardij & Assurantiën viert 5-jarig bestaan!

Sisters Makelaardij & Assurantiën viert feest. Het makelaarskantoor bestaat 5 jaar! Dit heugelijke feit willen de zussen De Vries niet ongemerkt voorbij laten gaan. De afgelopen jaren waren niet altijd even gemakkelijk. Dat het mogelijk is om ook in roerige tijden een prachtig bedrijf op te bouwen, dát bewijzen deze sisters.

 

“In het begin hadden we het gevoel dat mensen dachten dat we het niet zouden redden. ‘Weer een makelaar’ werd gezegd,” vertelt Marjan. Janneke vult haar aan: “We gaan geen uitdaging uit de weg. Dan is er niets mooiers als het is gelukt.”

 

Deskundig hypotheekadvies

Wat veel mensen nog steeds niet weten, is dat Sisters een van de weinige makelaarskantoren in de regio is die ook over de papieren beschikken om hypotheken te verstrekken. Daardoor zijn ze in staat om de gehele begeleiding binnen het kantoor te houden. “Dat geeft veel mensen vertrouwen”, zegt Marjan die hypotheekadviseur is. “Veel mensen twijfelen of ze hun huis in de verkoop willen zetten en of ze dan wel een andere woning kunnen kopen. Ik kan dan direct de financiële mogelijkheden voor hen in kaart brengen. Dat geeft duidelijkheid. Ook voor starters bekijk ik geheel kosteloos hoeveel ze verantwoord kunnen lenen. We hebben inmiddels al heel veel starters geholpen bij het kopen van een woning. Uit de goede reviews op Advieskeuze.nl blijkt dat onze intensieve begeleiding erg op prijs wordt gesteld. We gaan zelfs mee naar de notaris bij het passeren van de hypotheekakte. Het kopen van een eerste woning is toch een hele spannende gebeurtenis.” 

 

Dankbaar

De zussen kijken met trots terug op de afgelopen 5 jaar. Die jaren zijn voorbij gevlogen. Appartementen, woonboerderijen, tussenwoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen, de zussen hebben ze allemaal verkocht. Daar zijn ze hun klanten dankbaar voor. “De mensen die we de afgelopen 5 jaar hebben mogen helpen bij het kopen en verkopen van een woning of het afsluiten van een hypotheek zijn we zeer dankbaar. Hun vertrouwen in ons heeft er mede voor gezorgd dat we nu ons lustrum mogen vieren. We hopen dat we ook de komende jaren veel mensen mogen ondersteunen bij de aan- of verkoop van een woning en hun hypotheek,” aldus Janneke.

 

Wie jarig is, trakteert!

Om het 5-jarig bestaan te vieren, ontvangen de eerste 5 klanten die hun huis in de verkoop zetten het speciale ‘Sisters Arrangement’ bij à la carte restaurant Bowling De Rode Loper. Een heerlijk 3-gangen diner voor 5 personen inclusief een uur bowlen. De eerste 5 mensen die een hypotheek afsluiten, worden óók door de sisters getrakteerd op deze fantastische avond!

 

Wilt u weten wat Sisters Makelaardij & Assurantiën voor u kan betekenen? Neem gerust contact op via 0599 – 650232 of stap eens bij de sisters binnen aan de Navolaan! Bekijk ons actuele woningaanbod.