Verzekeringen

Laat je goed adviseren over jouw verzekeringen!

Sisters Assurantiën heeft een ruime portefeuille aan verzekeringen van gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Of je nu de woning wilt verzekeren, de inboedel, de auto of een doorlopende reis- en annuleringsverzekering wilt afsluiten, als verzekeringsadviseur adviseer en behartig ik, Marjan, jouw belangen graag. Mocht je eventueel schade krijgen, dan kan je erop vertrouwen dat je goed bent verzekerd!

Verzekeringen: Sisters Top Polis

Sluit je bij mij een of meerdere verzekeringen af, dan stel ik een optimaal pakket voor je samen: de Sisters Top Polis! In het pakket zitten verzekeringen van verzekeringsmaatschappijen die het beste bij jouw situatie en wensen passen. Ongeacht de verzekeringen die je kiest, krijg je altijd een pakketkorting die kan oplopen tot 10%!

Bij zowel verzekeringen als hypotheken maak ik gebruik van abonnementen. De abonnementen en mijn deskundigheid stellen mij in staat om een dienstverlening aan te bieden, die voldoet aan jouw specifieke behoeften. Op deze manier weet je altijd wat je maandelijks dient te betalen. Kortom, nooit verrassingen achteraf.

Voordelen verzekering afsluiten bij Sisters Assurantië

• Onafhankelijk verzekeringsadviseur
• Ruime portefeuille aan verzekeringsmaatschappijen
• Sisters Top Polis: alles-in-een-polis
• Pakketkorting tot 10%
• Buiten kantooruren én op zaterdag bereikbaar
• Snel een afspraak: op kantoor of op locatie

Plan een afspraak

Wil je een of meerdere verzekeringen afsluiten of je huidige verzekering(en) laten bekijken? Bel Marjan, onze hypotheek- en verzekeringsadviseur, via 0599 – 650232 of vul het contactformulier in, zodat zij op korte termijn een afspraak met jou kan inplannen.

 

Lees onze  Privacyverklaring