Verzekeringen

 

  De Sisters Top polis is uw alles-in-één polis voor schadeverzekeringen. Wij vergelijken verzekeringen bij diverse verzekeringsmaatschappijen en stellen het optimale pakket voor u samen. Uniek is dat u pakketkorting krijgt, hoewel er verschillende verzekeraars kunnen zijn! Deze korting kan oplopen tot 10%, afhankelijk van het aantal verzekeringen in het pakket. 

Wij werken zowel bij hypotheken als particuliere schadeverzekeringen met abonnementen. Dit geeft duidelijkheid en biedt ons de mogelijkheid om u de dienstverlening te bieden die bij u past. Op welk moment in uw leven dan ook, en gegarandeerd onafhankelijk en objectief. Het zijn niet langer de producten die centraal staan, maar uw specifieke behoeften. Bovendien is het een eerlijke dienstverlening. De adviseur wordt beloond voor zijn prestaties en werkzaamheden. Zo is de hoogte van de inboedelverzekering of de provisie die een verzekeraar wil betalen niet langer bepalend voor de inkomsten van uw adviseur. Maar de dienstverlening die wij bieden. En zo moet het zijn in de nieuwe wereld van de financiële dienstverlening! 

Bel ons voor een afspraak of kom eens langs voor een vrijblijvende verzekeringscheck. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening.

 

Klik hier voor onze Privacyverklaring: 

https://hayweb.blob.core.windows.net/public/rxkjio/1/Privacy statement Sisters Assurantien B.V..docx